Posem en marxa la 2a edició del Programa CoopCREIX, que pretén enfortir les els coneixements de les sòcies per fer créixer el treball col·lectiu de la vostra cooperativa o entitat. És totalment gratuït i s’estructura en 3 sessions formatives.

Us interessa: si sou una cooperativa o entitat de l’economia social ja constituïda i esteu interessats a millorar el funcionament o fer créixer el vostre negoci. Des de l’Ateneu us donem les eines necessàries per fer-ho i us assessorarem per tirar-lo endavant.

Les formacions es realitzaran al Viver d’Empreses de Tortosa. Ctra. de la Nova Estació, 21.

Pots apuntar-te aquí.

Sessions Formatives

  • 25/09 – La cultura organitzativa a la cooperativa
   Dimensió societària i empresarial del projecte col·lectiu, construcció de l’equip, l’estructura organitzativa: decisions, sostenibilitat de l’equip i formalització de la cultura organitzativa: reglaments de règim intern (RRI)
  • 02/10 – Pla de Màrqueting Digital
   Els diferents canals de comunicació online, com dibuixar l’estratègia de comunicació online d’una cooperativa. Aspectes bàsics a tenir en compte, com escollir en quins canals estar presents. Planificació i seguiment de les accions.
  • 09/10 – Lideratge Col·lectiu i Gestió Compartida
   Estils de lideratge, característiques del lideratge transformador, el lideratge col·lectiu o distribuït, gestionar des del potencial conjunt, compartir una missió i una visió, corresponsabilitat i compromís mutu com a valors essencials.