L’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre posem en marxa el Programa CoopCREIX, una formació totalment gratuïta adreçada a la consolidació de cooperatives i altres entitats de l’economia social. El programa consisteix en 4 sessions formatives grupals i 2 tallers pràctics (workshops) on treballarem les habilitats professionals dels diferents membres de l’entitat per aconseguir un treball conjunt més satisfactori. Es realitzarà al Viver d’empreses de Tortosa.

Inscriu-te aquí.

SESSIONS

31 de maig de 9.00 a 13.30 h
7, 14, 21 i 28 de juny de 9.00 a 13.30 h
5 de juliol de 9.00 a 13.30 h

FORMAT DE LES SESSIONS

4 Sessions Grupals OPEN (De 2h + 2h c/u)
Sessions tècniques que combinen teoria, dinàmiques, exercicis, role-playing i molta interacció.
+
2 Sessions Taller –Workshop(De 2h + 2h c/u)
Sessions dinàmiques, amb workshops/tallerdirigits i molt pràctics amb role-playing i grups més acotats.

Es permetrà assistir a les sessions de manera independent, si bé les sessions plantegen un itinerari complet entre algunes de les principals àrees de coneixement estratègiques per a la viabilitat i el creixement d’una organització.

*TOTALMENT GRATUÏT*

FORMADOR
Xavier Lamote de Grignon Costa
Consultor d’Estratègia, Management & Marketing

Soci-Consultor ACTIVA CONSULTORS & PARTNERS SL
Economista (UB) Col·legiat pel Col·legi d’Economistes de Catalunya amb el nº 10.604.
Màster en Direcció de Marketing y Gestió Comercial per ESIC Business & Marketing School i Programes Executiveper ESADE i per ESIC.
Doctorand en Economia i Organitzacions(URV) i Diploma en Estudis Avançats en Organització d’Empreses (URV).

Consultor a Barcelona Activa, ha impartit/imparteix també màsters i Consultor a Barcelona Activa i Executive Programs a: a: EuncetEuncet EuncetEuncet-UPC, UPF BSM, BES UPC, UPF BSM, BES UPC, UPF BSM, BES LaSalle URL, ESIC, IFD -BCN, URV, UOC, UdG, UIMP, Foment, entre d’altres.

En l’àmbit professional, ha presta serveis com a consultor d’estratègia empresarial i màrqueting a diverses empreses i institucions com: Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, La Caixa, Hewlett Packard, HITACHI, FESTO, Thalo, entre d’altres.

Inscriu-te aquí.