2a Edició Programa CoopCreix

Posem en marxa la 2a edició del Programa CoopCREIX, que pretén enfortir les els coneixements de les sòcies per fer créixer el treball col·lectiu de la vostra cooperativa o entitat. És totalment gratuït i s’estructura en 3 sessions formatives.

Us interessa: si sou una cooperativa o entitat de l’economia social ja constituïda i esteu interessats a millorar el funcionament o fer créixer el vostre negoci. Des de l’Ateneu us donem les eines necessàries per fer-ho i us assessorarem per tirar-lo endavant.

Les formacions es realitzaran al Viver d’Empreses de Tortosa. Ctra. de la Nova Estació, 21.

Pots apuntar-te aquí.

Sessions Formatives

  • 25/09 – La cultura organitzativa a la cooperativa
   Dimensió societària i empresarial del projecte col·lectiu, construcció de l’equip, l’estructura organitzativa: decisions, sostenibilitat de l’equip i formalització de la cultura organitzativa: reglaments de règim intern (RRI)
  • 02/10 – Pla de Màrqueting Digital
   Els diferents canals de comunicació online, com dibuixar l’estratègia de comunicació online d’una cooperativa. Aspectes bàsics a tenir en compte, com escollir en quins canals estar presents. Planificació i seguiment de les accions.
  • 09/10 – Lideratge Col·lectiu i Gestió Compartida
   Estils de lideratge, característiques del lideratge transformador, el lideratge col·lectiu o distribuït, gestionar des del potencial conjunt, compartir una missió i una visió, corresponsabilitat i compromís mutu com a valors essencials.