Activitats formatives per afrontar la crisi COVID-19

Les inscripcions a aquestes formacions ja estan obertes i es poden formalitzar en aquest enllaç: https://forms.gle/yz7CifCExngbXNs99

Des de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre estem impulsant activitats formatives que ajudin les cooperatives i les entitats de l’economia social a superar la crisi derivada de la pandèmia i a seguir formant-se per sortir reforçades d’aquesta situació excepcional. 

Així, durant aquest mes de juny seguim amb el programa formatiu “L’Economia Social no s’atura!”, i hem programat diverses formacions en línia:

  • El 4 de juny de 10:00 a 13:00 Coopdemà impartirà una formació sobre com afrontar la crisi a nivell econòmic “Com afrontem la crisi del COVID des de la nostra entitat, a nivell econòmic?”. En aquesta formació es tractaran temes com el pla de sostenibilitat, la disminució d’ingressos, la previsió de tresoreria i l’orientació a la consecució d’accés al crèdit en la situació de crisi actual.    
  • Els dies 15, 17 i 19 de juny de 10:00 a 12:00 components de Regenerative design (redes) impartiran una formació sobre sociocràcia, en la qual es parlarà sobre com es prenen les decisions en les entitats: els valors, els processos i les estructures de la sociocràcia, i la creació d’una visió i presa de decisions amb consentiment. 
  • El 23 i el 25 de juny de 10:00 a 13:00 Coopdemà oferirà dues formacions dirigides a associacions. El dia 23 el contingut serà sobre les obligacions fiscals i comptables de les associacions i el dia 25 sobre la transformació de les associacions i altres formes jurídiques com autònoms, societat limitades o societats civils en cooperativa.

No perdis l’oportunitat i forma’t!