Fira del Consum Conscient d’Amposta

L’Ateneu Cooperatiu organitza la primera Fira del Consum Conscient d’Amposta

L’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament i el Mercat municipal d’Amposta, la primera Fira del Consum Conscient d’Amposta per al pròxim dissabte 19 de juny. La Fira vol ser l’aparador de les alternatives de consum responsable i en xarxa que tenim a l’abast al nostre territori amb un doble objectiu, segons les organitzadores, «modificar el coneixement que té la gent del carrer de les formes que hi ha de consum i apropar les proveïdores dels diferents serveis que estan compromeses amb un consum responsable i de proximitat».

L’Ateneu omplirà durant quatre hores, de les 10 a les 14 hores, la plaça del Mercat d’Amposta d’una vintena de parades de cooperatives, associacions i artesanes, com per exemple: Som Internet, Opcions, Som Energia, Som Mobilitat, La Segona Volta o l’Enllaç de l’Ebre. Una invitació a tota la ciutadania a fer un recorregut per les diferents opcions de consum ètic i de proximitat des d’un punt de vista tant lúdic com pedagògic i un punt de trobada per l’emprenedoria que vulgui conèixer proveïdores de l’economia social.

Com a complement a les expositores hi haurà una xerrada sobre la sobirania alimentària, una planta de reciclatge mòbil i diferents espais d’oci amb música i activitats per als més menuts.

La Fira del Consum Conscient d’Amposta se sumarà així al calendari d’activitats anuals de l’Ateneu Cooperatiu amb què es busca potenciar els productes i les productores del territori així com el consum responsable i respectuós amb l’entorn.

 

PODEU DESCARREGAR EL MATERIAL DE PREMSA AQUÍ

 

Activitats i horaris

ACTIVITATS A LA PLAÇA DEL MERCAT

10:00 h a 14:00 h__Planta de reciclatge mòbil. A càrrec de: Plàstic preciós La Safor
11:00 h a 14:00 h__Punxadiscos. A càrrec de: Associació Recol·lectors de Vinils
11:00 h a 14:00 h__Vermut Solar. A càrrec de: Som Energia
11:00 h__Joguines de la Natura. A càrrec de: Casa de Luna
12:00 h__Jardí Infantil. A càrrec de: Escola Waldorf-Steiner “Temps de Joc”

ACTIVITATS AL CASAL JOVE

11:00 h__Xerrada: Sobirania alimentària i territori. A càrrec de: Dani Méndez (L’Enllaç de l’Ebre)

 

Espais