Facilitem actuacions de divulgació en diferents centres educatius per donar a conèixer els models d’empresa cooperativa als joves estudiants i professorat d’escoles, cicles formatius de formació professional de grau superior o universitaris. Actuacions que realitzem:

Durada: 1 hora
Destinataris: Alumnes Batxillerat i Cicles Formatius
Taller introductori a l’economia social i cooperativa on, a través d’una presentació i del diàleg amb els alumnes, mostrarem diversos exemples d’empreses socials per introduir-nos al que coneixem com Economia Social. També farem una introducció al cooperativisme, partint dels principis fins a explicar els diferents tipus de cooperatives que es poden constituir.

Durada: 4 hores
Destinataris: Alumnes Batxillerat i Cicles Formatius
L’objectiu d’aquest taller és mostrar als alumnes com convertim una idea en un projecte, i quins aspectes clau haurem de tenir en compte per tirar endavant un projecte d’emprenedoria col·lectiva.

Durada: 4 hores
Destinataris: Alumnes Batxillerat i Cicles Formatius
Organitzem visites a cooperatives de la zona com a sessió de formació per apropar els alumnes a la realitat de les empreses cooperatives del territori.

Destinataris: Alumnes Batxillerat i Cicles Formatius
Creació i consolidació de Cooperatives d’alumnes com a eina potenciadora de l’emprenedoria. A través d’aquesta fòrmula on les decisions són preses pels alumnes que alhora són els responsables de la gestió social i econòmica de la cooperativa i dels resultats de la seva activitat.

Destinataris: Professors de Batxillerat i Cicles Formatius
Curs destinat al professorat de les Terres de l’Ebre per introduir-los en el món de l’economia social i el cooperativisme.
Dotar als professors d’eines que els ajuden a implementar processos cooperatius a l’aula.
Homologat pel Departament d’Ensenyament.

Inici: Finals de juny
Destinataris: Professors i altres membres del sector educatiu de les Terres de l’Ebre
Espai de treball i comunicació entre diferents parts del món educatiu per compartir experiències i necessitats relacionades amb l’economia social i el cooperativisme.