Converses virtuals per a difondre els valors de l’economia social

Les tècniques de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre hem engegat un cicle de converses virtuals a través del nostre canal de Youtube sobre diferents temàtiques relacionades amb l’Economia Social i Solidària.

Un dels eixos de treball és precisament, la difusió de models com l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme. Normalment, duem a terme esdeveniments com xarrades o jornades, però a causa del confinament es van haver d’aturar aquestes activitats i reinventar-les.

Algunes de les temàtiques tractades a aquestes converses han estat “Propostes de l’Economia Social per afrontar la crisi que vindrà”, amb la participació de Jordi Garcia, cooperativista de L’àpostrof i Ivan Miró, de la Ciutat Invisible; “Habitatge cooperatiu”, amb Ferran Aguiló de la fundació La dinamo i Glòria Segarra i Maria Iglesias de l’Associació Cohabitatge La Ràpita.

Properament parlarem sobre “Escoles bosc: reptes i oportunitats post COVID” amb integrants de diferents escoles bosc, com Eva Campomar, de Tataküa, i sobre transició energètica, amb Marc Poy, del COPATE.

Us esperem al nostre canal de youtube el proper dijous 25 de juny per a parlar d’escoles bosc!