L’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre obre una nova etapa per repensar l’economia social a les comarques del Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d’Ebre.

Què som? Un ecosistema territorial que treballa per generar emprenedoria col·lectiva, nous projectes en Economia Social i Solidària i llocs de treball de qualitat.

Com ho fem? Assessorament i formació a través de la intercooperació, la visualització, la promoció de l’Economia Social i Solidària, el foment a la creació de noves empreses i l’enfortiment de les seves organitzacions. Treballem segons principis i valors del cooperativisme.

L’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre és un espai per debatre, reflexionar i repensar l’Economia Social i Solidària a les comarques del Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d’Ebre.

Els Ateneus Cooperatius de Catalunya són un servei públic en el marc del programa Aracoop, format per més de 121 organitzacions públiques i privades amb una gran expertesa en l’àmbit de l’economia social i cooperativa.

Formem una xarxa de 14 Ateneus Cooperatius, distribuïts per tot el territori i actuem com a antenes i altaveus de l’economia social amb l’objectiu d’identificar les necessitats i les oportunitats de l’economia social i cooperativa. Treballem per dinamitzar, multiplicar i estimular les iniciatives i les potencialitats de l’economia social i cooperativa per crear riquesa al territori i ocupació estable i de qualitat.

Oferim una oferta integral de serveis per a persones emprenedores, empreses, entitats, gestories i assessories, centres educatius interessades a crear, convertir, conèixer, o donar suport a empreses d’economia social.