Acompanyament en la creació de projectes

Una de les millors maneres d’afrontar els reptes socials i econòmics actuals és optar perquè l’emprenedoria fomenti una economia social. Des de l’Ateneu Cooperatiu de les TTE oferim acompanyament i assessorament gratuït per a impulsar el teu projecte d’emprenedoria social:

CREACIÓ

Si teniu un projecte en el marc de l’economia social i emprenedoria col·lectiva, esteu compromesos amb la societat i el seu entorn i fomenteu la llibertat i  responsabilitat dels socis, des de l’Ateneu TTE us ajudem a impulsar la vostra idea.

CREIXEMENT

Si sou una cooperativa o una entitat de l’economia social ja constituïda i esteu interessats en millorar el funcionament o fer créixer el vostre negoci, Des de l’Ateneu us donem les eines necessàries per fer-ho i us assessorarem per fer-lo més fort entre totes.

TRANSFORMACIÓ

Si sou una forma jurídica com associació, SCP o CB amb activitat econòmica i is esteu plantejant fer una transformació cap al model cooperatiu, des de l’Ateneu us assessorem per fer viable el vostre projecte i tirar-lo endavant.

RELLEU

Assessorament a empreses properes al tancament i/o amb dificultats de succeció per jubilació dels propietaris i propietàries. La cooperativa possibilita que els treballadors es puguin fer càrrec de l’empresa, a més de gaudir d’una sèrie d’avantatges.

TENS UN PROJECTE D’ECONOMIA SOCIAL?

Tens pensat iniciar un projecte i necessites una empenta?

T’agradaria crear una cooperativa però no saps per on començar? 

L’empresa on treballes està propera al tancament i heu pensat en agafar-ne el relleu els treballadors?

 

Sol·licita la teva sessió d’assessorament personalitzat aquí: