Itinieraris formatius

 

 

A l’Ateneu Cooperatiu comencem els Itineraris Formatius; un seguit de sessions de formació online grupal. Aquests Itineraris són un seguiment actiu i formatiu a les noves iniciatives. Des de la idea fins a la seva constitució. De la mateixa manera,  vol ser un punt de suport i acompanyament un cop la cooperativa es posi en marxa. Per tal de complir amb aquests objectius, la Formació que començarà el proper 20 d’abril, es divideixen en dos Itineraris; l’Emprenem! i el Consolidem!.

 

Emprenem!

Adreçats a les persones que començen i que els interessi tant per constituir una associació, una cooperativa, una societat laboral o inscriure’s com a autònoma. Alguns dels temes que s’hi tractaran són com construir el nostre projecte i quin model és el que més ens convé, l’autofinançament i el finançament ètic i solidari, el crowdfunding, el treball en equip o lideratge i la cultura del cooperativisme.

 

Consolidem!

Per ampliar coneixement  dels projectes que ja estan en funcionament per treballar àmbits més específics en relació a la cultura organitzativa, el reglament de règim intern o la imatge.

Per a més informació contacta’ns a dinamitzacio@ateneucoopte.org    660.683.116 // 977.099.425