1a Taula Territorial TTEE

El passat 18 de juliol va tenir lloc a Amposta la reunió de constitució de la Taula Territorial per l’Economia Social i Solidaria de les Terres de l’Ebre. Aquesta Taula és un espai per la reflexió, diagnosi, anàlisi i planificació d’accions per la millora de l’Economia Social al territori.

Entre els participants, comptàvem amb representants de cooperatives, fundacions, associacions, administració pública, escoles, instituts i universitat. La diversitat de punts de vista entre els participants va enriquir el debat en el marc del workshop per analitzar i detectar accions, tant per millorar el coneixement sobre l’economia social i el cooperativisme, com per identificar necessitats per la consolidació i creixement d’empreses existents.

Entre altres accions, es va proposar difondre les virtuts de contractar empreses de l’economia social, promoure la formació en centres de treball per alumnes a cooperatives, crear un concurs per recolzar projectes cooperatius, realitzar programes de formació per professors, tant de primària com de secundaria, formació a socis d’entitats d’economia social, difusió sobre casos d’èxit empresarial, realització d’una jornada de l’economia social de les Terres de l’Ebre, ,…

Des de l’Ateneu Cooperatiu ens posem ja a treballar amb els agents participants per concretar i incorporar les diferents propostes al pla d’actuacions de l’Ateneu per a l’any 2018.