Us convidem a la “Trobada d’Economia Social i Solidària”

Des de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre ens agradaria enxarxar aquelles entitats del territori pertanyents a l’Economia Social i Solidària.

Per aquest motiu, el dia 22 de juliol de 2020 a les 9:00h celebrarem la “Trobada d’Economia Social i Solidària” al Centre Cívic de Ferreries.

L’objectiu d’aquesta trobada és fomentar les sinèrgies entre les diferents entitats presents, és a dir, que es conegui què fa cadascú i quines possibilitats de col·laboració hi ha. Així, es pretén que mitjançant aquesta trobada es potenciï la comunicació entre les diferents entitats i sectors i que es creïn relacions de confiança a l’hora d’establir llaços de col·laboració. D’aquesta manera, serà més fàcil visibilitzar les diferent entitats i la feina que s’hi du a terme, a més de crear xarxa.

Per tal de complir amb l’objectiu de la trobada es realitzaran diverses dinàmiques mitjançant aplicacions mòbil, de manera que s’evitarà al màxim el contacte entre les persones assistents com a mesura preventiva per la situación que estem vivint amb la COVID-19, però al mateix temps es pretén que les dinàmiques siguin col·laboratives.

En finalitzar les dinàmiques, les tècniques presentaran les conclusions a les quals s’hagi pogut arribar i es parlarà sobre com seguir millorant la comunicació entre les diferents entitats i sectors i crear xarxa.